Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100508 Library:100236 in /home/u251058283/domains/langmania.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1386
HALLOWEEN CU LANGMANIA • Langmania
  • Română
  • English
  • Français
08
NOI
2016

HALLOWEEN CU LANGMANIA

Postat de :
Comentarii : 0

Poate nu e Halloween-ul sărbătoarea noastră, însă copiii sunt fascinați de el, iar noi știm să îl petrecem alături de ei! În fiecare an, de Halloween, profesorii LangMania pregătesc o petrecere pentru micuții pasionați de culturile altor popoare. Pentru ca petrecerile să se desfășoare într-o atmosferă distractivă, strecurăm informațiile și cuvintele cheie în jocurile atent pregătite, astfel încât micuții să dobândească și câteva noțiuni esențiale la terminarea petrecerii.

ACTIVIT GRUP

Anul acesta am sărbătorit Halloween-ul alături de cei de la ceainăria Ceai et caetera, unde poveștile s-au mai îndulcit puțin cu ceaiurile fructate aromate.

CAMELIA ELEV

Profesorii LangMania au pregătit ca de fiecare dată câteva jocuri și activități creative pentru ca cei mici să învețe cuvinte noi în limba engleză, respectiv lexicul specific acestei sărbători. Pe lângă aceste activități, cei mici au venit costumați sau au fost costumați în cadrul evenimentului, după care am discutat de ce preferă personajul în care au ales să se costumeze. În continuare, am făcut un brainstorming rapid și am enumerat fiecare diverse alte costumații de Halloween.

ACTIVIT FAINA 2

Din experiențele trecute, cei mici preferă cel mai mult activitățile creative: desen, lucru manual, diverse tehnici de decupaj, realizare de colaje etc. Totodată, aceasta este și activitatea noastră preferată, întrucât cei mici ne uimesc cu toate tehnicile și invențiile pe care le realizeaza de fiecare dată. Încă odată ni s-a confirmat faptul că într-o atmosferă armonioasă, glume, zâmbete și distracție și câteva materiale care se pot găsi în orice atelier de creație, se pot realiza cele mai frumoase proiecte.

CREATIE GRUP

Voi ce știți despre Halloween? Și mai ales, cum l-ați petrecut?

GRUP NECLAR

Despre autor

Lasă un comentariu

*

captcha *

Lasă o recenzie

Formular:

Nume (obligatoriu)

Denumire firmă

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Poză

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

Contactează-ne

Telefon: 0745 494 385

Email: office.langmania@gmail.com

Adresă: Str.Griviței, Nr.90,Bl. 12 ,Sc.A, Ap.3, Brașov

Sau folosiți formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENI SI POLITICI A SITE-ULUI CITESTE AICI! *