Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100508 Library:100236 in /home/u251058283/domains/langmania.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1386
Clubul de lectură pentru cei mici • Langmania
  • Română
  • English
  • Français
13
DEC
2015

Clubul de lectură pentru cei mici

Postat de :
Comentarii : 0

Pentru serile de iarnă friguroase, vă recomandăm cu căldură să vă înscrieți copiii în Clubul de lectură în limbi străine. Clubul de lectură a luat naștere la dorința micilor cititori pe care i-am cunoscut de-a lungul activității noastre didactice. În mod vizibil, cei mici își doresc să facă parte dintr-o comunitate de acest fel. Lecturile personalizate și adaptate la cei mici, jocurile de rol, personajele și întrebările surpriză fac din orele petrecute în cadrul clubului amintiri de povestit tuturor apropiaților.

Cursurile se desfășoară interactiv și nu se rezumă strict la a citi povești. Parte din activitatea noastră, lectura devine o poveste vie, care se construiește și identifică totodată cu micuții ascultători. Micuții participă de fiecare dată la o aventură, jucându-se cu personajele, explorându-și imaginația.

De asemenea, prezența permanentă nu este o condiție decât în cazul în care o poveste este continuată într-o altă zi. Astfel, dacă programul copiilor este foarte încărcat și nu pot participa întotdeauna la întâlniri, acestea pot fi adaptate la nevoile și cerințele dumneavoastră.

De preferat este să se întâlnească săptămânal cu ceilalți colegi, întrucât scopul social și de comunicare este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus atunci când am înființat Clubul Micilor Cititori.

Așteptăm propunerile dumneavoastră!

Orice pentru toți micuții pasionați de lectură!

libri8

Pentru mai multe informații și înscrieri, nu ezitați să ne contactați!

Mail: office.langmania@gmail.com

Telefon: 0770 438 088

Sursa fotografiilor – www.morguefile.com

Despre autor

Lasă un comentariu

*

captcha *

Lasă o recenzie

Formular:

Nume (obligatoriu)

Denumire firmă

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Poză

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

Contactează-ne

Telefon: 0745 494 385

Email: office.langmania@gmail.com

Adresă: Str.Griviței, Nr.90,Bl. 12 ,Sc.A, Ap.3, Brașov

Sau folosiți formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENI SI POLITICI A SITE-ULUI CITESTE AICI! *