Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100508 Library:100236 in /home/u251058283/domains/langmania.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1386
CLUBUL DE LECTURĂ LANGMANIA • Langmania
  • Română
  • English
  • Français
18
MAI
2016

CLUBUL DE LECTURĂ LANGMANIA

Postat de :
Comentarii : 0

Lectura este una dintre cele mai plăcute activități din timpul liber. Adulții amatori de lectură deja îi cunosc beneficiile, însă cum le insuflăm celor mici această dorință de a descoperi singuri tainele cititului? Aceștia pot fi familiarizați cu lectura, poveștile de noapte bună sau cărțile audio, însă un pas ar putea fi înscrierea micuțului în clubul nostru de lectură sau diversele activități de lectură organizate de profesorii LangMania.

Ce beneficii are lectura de la o vârstă mică?

1) O imaginație bogată

Copiii sunt de cele mai multe plini de imaginație, însă lectura nu face decât să dirijeze cele mai inedite idei ale celor mici spre o gândire constructivă și analitică. Aceștia vor identifica situații din viața reală în textele lecturate și invers!

14595609965w013

2) O memorie mai bună

Se cunoaște faptul că anumite activități stimulează și dezvoltă memoria. Cursurile de lectură adaptate celor mici sunt concepute să atingă mai multe aspecte ale dezvoltării intelectuale. Acestea se desfășoară în limbi străine, în funcție de preferințele dumneavoastră și bineînțeles, ale celor

3) Un limbaj coerent, fluent și vizibil îmbunătățit

Despre orice ar fi vorba, cei mici au nevoie de cât mai multă informație, pentru a selecta ceea ce le place și pentru a-și putea crea o personalitate deosebită. Fiind foarte receptivi, vor asocia imagini și cuvinte, din ambele limbi utilizate: limba maternă și limba străină.

4) Dezvoltarea abilităților de comunicare și a relațiilor interpersonale

În cadrul clubului de lectură se desfășoară activități diverse, jocuri interactive (jocuri de rol, implicarea activă a celor mici, activități de grup). Astfel, ei au ocazia să cunoască alți copii pasionați de povești, de limbi străine, învățând împreună și unii de la alții.

5) O cultură generală vastă

Deși au acces la mult mai multă informație decât în trecut, copiii au nevoie de instruire și ghidare pe parcursul aprofundării cunoștințelor. Profesorii LangMania inserează în activități informații generale de cultură, mici curiozități (Știați că.., Să cunoaștem geografia etc.). Dacă încă nu v-am convins, vă invităm la sediul nostru pentru a vă prezenta frumoasa programă de lectură precum și activitățile speciale pentru cei mici!

Lectură plăcută!

9075accaf5b517d33613a6d66edf60a0

Sursa fotografiilor: www.morguefile.com

Despre autor

Lasă un comentariu

*

captcha *

Lasă o recenzie

Formular:

Nume (obligatoriu)

Denumire firmă

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Poză

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

Contactează-ne

Telefon: 0745 494 385

Email: office.langmania@gmail.com

Adresă: Str.Griviței, Nr.90,Bl. 12 ,Sc.A, Ap.3, Brașov

Sau folosiți formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENI SI POLITICI A SITE-ULUI CITESTE AICI! *