Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100508 Library:100236 in /home/u251058283/domains/langmania.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1386
Învață cu noi • Langmania
  • Română
  • English
  • Français

Franceza, Engleza, Germana, Spaniola, Româna pentru străini

Pasionați de ceea ce facem și dedicați, vă oferim cursuri de limbi străine adaptate nevoilor dvs., individualizate și flexibile. Folosind metode moderne, bazate pe comunicare, acordăm o atenție deosebită fiecărui cursant și îi oferim tot suportul nostru pentru ca el să reușească. Punem așadar accentul pe învățarea noțiunilor de care aveți într-adevăr nevoie.

Vă propunem cursuri individuale sau în grupuri mici, față-n față sau online, cu un înalt grad de flexibilitate, cu profesori responsabili și cu experiență în predarea limbilor străine.

Totodată, acordăm o atenție deosebită celor care vor să învețe o limbă străină cu limbaj specializat, acoperind o gamă largă de domenii, dintre care amintim: afaceri, turism, medicină, IT, vânzări, marketing, etc.

Nu în ultimul rând, vă pregătim pentru interviuri de angajare într-o limbă străină, examene, (Cambridge, TOEFL, DELF / DALF, TEFAq, Bac, etc.) și oferim suport școlar.

Fie că sunteți persoană fizică sau juridică, ne puteți contacta pentru a vă propune un curs personalizat, care să răspundă în totalitate nevoilor dvs.

Atât evaluarea inițială cât și materialele pentru curs sunt gratuite. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii la : office.langmania@gmail.com sau contact@langmania.com.

Vă așteptăm!

Echipa LangMania

Lasă o recenzie

Formular:

Nume (obligatoriu)

Denumire firmă

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Poză

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

Contactează-ne

Telefon: 0745 494 385

Email: office.langmania@gmail.com

Adresă: Str.Griviței, Nr.90,Bl. 12 ,Sc.A, Ap.3, Brașov

Sau folosiți formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENI SI POLITICI A SITE-ULUI CITESTE AICI! *